Priser

PRISER OG BEREGNINGERVi har både timesrater og faste priser.

Lokalt i trondheimsregionen kan du velge selv. Å få en fast pris basert på volum eller timepris som for tiden er:


 1700,- noe som inkluderer to flyttemenn og 50 m3 lastebil med lift og nødvendig utstyr. Merverdiavgift, drivstoff, bompenger og alle andre kostnader er inkludert.


På lengre flyttinger er det alltid fast pris etter volum, destinasjon, adkomst og fraktmetode.

VOLUMBEREGNING I KUBIKKMETER (M3)


For at vi skal kunne gi en fast pris, kommer vi gjerne hjem til deg for en besiktigelse med volumberegning og vurdering av adkomst. Vi beregner så mengden esker, tape og pakkepapir eller bobleplast som trengs, Dette er helt gratis og uten forpliktelser.


En tommelfingerregel mange bruker er å ta antall kvadrat (m2) på boligen man bor i og deler på tallet 3. Det skal gi en pekepinn på volumet på flyttegodset i kubikkmeter (m3). Noen har mindre, noen har mer. En stor lastebil rommer 50-60m3. En liten lastebil gjerne 20m3. Flyttelass veier i gjennomsnitt ca. 110 kg pr m3.

Vi har også en volumberegner for deg som du kan laste ned.

Det er et regneark der vanlige ting man har i huset summeres opp og man sitter igjen med den totale størrelsen på flyttelasset.

PAKKEMATERIELL OG PAKKING

Du kan bestille pakking og pakkemateriell hos oss.

Vi leverer emballasje og viser deg hvordan man best pakker inn eiendeler og løsøre hvis man foretrekker å gjøre dette helt eller delvis selv. Vi supplerer gjerne eller tar tilbake det som blir til overs. Vi pakker også gjerne alt for deg.POLSTRING

Møbler og hvitevarer må polstres under transport direkte a til b på lastebil blir polstret med flyttetepper og papp. Transporter med skip og fly blir polstret med bobleplast og papp.LEVERING

Møbler, esker osv. blir satt på ønsket sted i huset. Utpakking, montering, bortkjøring og handyman-tjenester må avtales på forhånd. Ved mottak av oversjøisk container er det bransjestandard med utpakking og fjerning av emballasje samme dag.