Om oss

OM OSS

Vi i Tempo Transport as tar på oss de aller fleste flytteoppdrag, både lokalt i Trondheim og  Norge og ellers i hele Europa. Resten av verden betjener vi med skip og fly.


Vi er en lokal familiebedrift i Trondheim som har helt siden starten bistått andre transport- og flytteselskap i inn- og utland. Tempo fyller 12 år i år, men eldstemann og innehaver Dag Ståle Hansen har vært i flyttebransjen tre ganger så lenge. Han har lang og bred erfaring både som koordinator og sjåfør. Etter å ha kjørt uttallige turer i Norge og Europa, har vi den nødvendige kompetansen for gjennomføringen av enhver stor eller liten flytting. Vi har forestått flyttingen  for ansatte i forsvarssektoren, forretningsfolk, fotballspillere og forskere, Nå flytter vi også for deg. Og du får akkurat den samme kvaliteten som Tempo alltid har levert. Til rett tid og til rett pris. 


EVALUERINGER

"Veldig bra, anbefales!"


"Helt topp altså. De monterte til og med vaskemaskinen og takket ja til en brus.

Anbefales"

"Flyttinga og transporten ble gjort effektivt og trygt. Kommunikasjonen underveis var utmerket. Kan trygt anbefales til andre".

"Meget hyggelige folk, godt utført arbeid til tross for uforutsette utfordringer underveis da flyttebilen ikke kunne komme helt frem til inngangen pga at den var for høy. Utfordringen ble taklet med godt humør og god service. Anbefales!"

"Flytting er en spesiell bransje på flere måter. Det er knallhardt arbeid, og et knallhardt marked å overleve i. En av grunnene til dette er at det er veldig sesongbasert. Visste du at sommermånedene, og da spesiellt skoleferien er mange ganger så travel som resten av året?

Mange er av den misoppfatning at hvem som helst kan drive med flytting, men som de fleste andre yrker er det et virke og et fag som må kunnes. Det er ikke nok å kunne kjøre lastebil. Vi kjører ikke stål, sement eller frossenfisk fra a til b. Vi tar vare på det du har kjært. Serviset du arvet etter bestemor, eller maleriet du kjøpte og fraktet hjem fra ferieturen for 20 år siden. Billig kan bli dyrt i denne sammenhengen.


Vi vil sørge for til at oppdraget blir godt, ærlig og fagmessig utført.


Mitt motto: Kjør som en prest, jobb som satan!"Dag Ståle S. Hansen

innehaver